5 tips til uteaktiviteter uten ski

04.02.2013

Besøker du Trysil, så har du nok med deg ski av noe slag. Men Trysil tilbyr også uteaktiviteter uten ski. Fint som kveldsaktivitet eller kanskje noen timer i løpet av dagen. Det er alltid morsomt å prøve noe nytt, og den muligheten har du!

1. Hundesledetur

Hundeslede i TrysilDu finner garantert en hundesledetur som passer deg. Familietur, timestur, halvdagstur, kveldstur, dagstur.

Du kan kjøre sleden selv, og du kan sitte i sleden. Foran deg løper topp trente og topp motiverte sledehunder.

Aktiv Fritid Trysil tilbyr sine turer i skogsterreng. Mountain Kings Sledehundkennel har sine turer på lavfjellet.

2. Trugetur

Javisst, kan du teste truger i Trysil.

Hver lørdag og søndag tilbys trugeturer, enten i området rundt Trysilfjellet eller i Tørberget. Turene tilpasses deltakernes ferdigheter, og du kan godt være nybegynner. En trugetur er en flott opplevelse for både barn og voksen.

Det er med en profesjonell guide på alle turene, og tips og råd gis underveis.

3. Kanefart

Kanefart i TrysilTrysil Hestesenter spenner hestene sine foran sleden og kjører kanefart innover i skogen i Nesvollberget. Du sitter varm og god og nyter turen og omgivelsene. Mat og drikke er inkludert i turen.

Trysil Hesteskyss kjører med hest og vogn hver tirsdag og lørdag på Trysil Høyfjellssenter. Det er drop-in. Bare møt opp med 30 kroner i lomma og bli med på en kort tur rundt i området.

Både kanefart og tur med hest og vogn er ekstremt barnevennlig!

4. Stjernejakt

Stjernejakt i TrysilNår det er klart og fint vær, så blinker og skinner stjernene ned på oss. Vi vender nesa oppover og beundrer den fine stjernehimmelen. Men hva vet vi egentlig om det vi ser?

I Trysil kan du være med på stjernejakt. Dette er en fin aktivitet for hele familien.

Med nytt og spennende stjernekikkingsutstyr utforsker vi stjernehimmelen, og er vi heldige ser vi også nordlys.

5. Skøyter

Skøytebane i TrysilHar du skøyter hjemme? Ta de med til Trysil!

Midt i sentrum, i Fladhagenparken, er det en skøytebane. Til fri benyttelse av dem som vil.

Bruk hjelmen du bruker på ski, og så er det bare å ta en kort eller lang økt, med eller uten piruett.

 

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson, Mountain King, Utefoto, Starhuntingtrysil

Flere nyheter

  • 25.03.2021

    Siste nytt fra SkiStar

    Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
  • 24.06.2021

    Det du trenger å vite om påsken i Trysil

    Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
  • 24.11.2021

    Høyt servicenivå med sykkelpass

    Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
  • 12.03.2022

    8 tips til aktiviteter i påskeferien

    Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
  • 06.03.2021

    På ski for første gang

    I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
  • 02.03.2021

    Langrennstur med hele familien

    I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
  • 17.02.2021

    Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

    Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
  • 10.02.2021

    Gavetips til morsdag og valentines

    I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
  • 18.01.2021

    Hele 2.753 søkte på «nordmannen født uten ski på beina» - nå er valget tatt

    Vinneren av «Jakten på nordmenn født uten ski på beina» er kåret. Se hvem som aldri har stått på ski og dermed vant drømmeferie til Trysil.  
  • 07.01.2021

    Petit Interiør

    Celina Lindeborg har vært glad i farger og det estetiske hele livet. I april 2019 så hjertebarnet Petit Interiør dagens lys i Trysil.   Som utdannet skredder og gardsjente med en forkjærlighet for treverk, gir Celina nytt liv til både hus, hytter ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >